Welcome to

Welcome to

Monday, October 12, 2009

Äntligen Arsenal

Idag har vi äntligen lite Arsenal-nyheter att diskutera.

The Mirror rapporterar att det är Cescs (uttala det de som kan) farfar eller morfar som är sjuk. Best of luck to him for that. Man kan väl anta att det är jobbigt för Cesc men inget som hindrar honom för spel till helgen. På tal om Cesc så är Barcas fucking idiot president Laporta där igen och drar i vår kapten. Ja, vi vet att han är Barca-fostrad även om det kan diskuteras eftersom Arsenal gjort honom till den han är, men ja, vi vet också att han antagligen går till Barca nån dag. Men för helvete. Sluta nu för en gångs skull att officiellt dra i honom hela tiden. UEFA borde verkligen straffa Barca för "tapping-up" spelare. Jag har inget emot Barca alls men det här är för fan skamligt. Kom med ett bud på honom då istället era jävla idioter. Jag hatar dom för att de försöker unsettle spelare varje jävla gång de vill ha någon. Kan de inte bara köpa spelare på ett ärligt vis som de flesta andra. Fan vad trött jag är på Barcelona och deras kräkpresident just nu. Fucking wankers.

Arsenal director Gazidis säger att inget annat än en buckla är ok i år. Intressant. Det betyder att våre käre Wenger har fått ultimatum. Nu hoppas inte jag att Wenger får gå om vi inte vinner nåt eller så, men det verkar ju som om han maniska ungdomssattsning sjunger på sista versen i alla fall. Så utan seger i år blir det förändringar kan man ana.
Den väl insatte Myles Palmer kommer utifrån Gazidis ord fram till att Wenger i själva verket har 50-70 miljoner pund att hand för. 50-70 miljoner. Det får man en hel del kvalitet för. För det är just vad jag tycker vi ska ha, vi ska inte springa omkring och kasta pengar på allt möjligt utan indentifiera svagheter och köp kvalitet. Nu är vi inte där ännu men det är oerhört intressant och framförallt ovanligt att Arsenal så öppet talar om att det är nu det gäller annars..................
Detta i kombination med att det är lite allmänt turbulent kring ägarkampen mellan Kroenke och Usmanov. Det kan alltså hända ganska stora saker inom klubben inom något år. Vi får bara hoppas att värderingar, spelglädje och framför allt laget inte drabbas av detta. Jag själv är absolut inte emot förändringar. Det har gott 5 år nu sen en vettig titel och hur charmerande det än är med Arsenals unga hungriga talanger behöver man som supporter mer. Mer tilar, mer ära, mer pondus för att relationen med sitt lag ska kännas fulländad.

För övrigt verkar det som om våra spelare hittills har klarat sig undan helskinnade. Det vore ju fantastiskt bra om det fortsatte så. Håll ihop gubbar så är det snart dags och tänka på fotboll igen.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment