Welcome to

Welcome to

Monday, October 26, 2009

Skit? Ja. Panik? Nej.

Okej. Vi förlorade. Nej, det gjorde vi inte. Men det känns så. Vi har en kassaskåpsäker seger med 2-0 i 70:e. Vad händer. Domarn dömer en tveksam frispark som Mannone skickar rakt ut och sedan dömer domarn snabbt en tveksam straff och vips. 2-2. Van Persie är en tå ifrån 3-2 i slutet men faktum är att vi bara får 1 poäng med oss i år från West Ham.


Är det kass då? Nja, 1 poäng borta mot ett londonlag är ok, men som vanligt inte när vi leder med 2-0 med 20 min kvar. Då är det en smärre katastrof. Vad hände då? Jo, det vanliga. Vi tappar skärpa och med lite oflyt är det 2-1. Då kommer paniken och vi tappar boll. West Ham får inga tveksamma straffar om vi har bollen.



Jag har hela veckan varnat för att vi inte är riktigt så bra som vi tror. Och det bevisas idag. Det är ett par som måste lyckas för att vi ska dominera. Cesc var sådär idag, Arshavin var sådär idag. Då vinner vi inte. Diaby har fortfarande inget på plan att göra, Eboue, nej, nej, nej, nej snälle Wenger. Spela han som högerback men inte som offensiv. Han förstår inte hur han ska göra eller så kan han nte göra det. Diaby och Eboue är slöseri med 2 platser som kan fyllas av kvalitet. Jag fattar att vi inte har så många att välja på till höger när Walcott, Nasri och Bendtner är borta men varför inte låta Wilshere prova då. Nej, nej. Sätt in en högerback och låt honom kämpa som ett djur utan att lyckas alls.



Ja, jag är missnöjd, mycket missnöjd. Nu är det bara att hoppas att Nasri får 50 minuter mot Liverpool och att han spelar mot Tottenham istället för Diaby. Att Bendtner eller Rosicky spelar istället för Eboue. Men det viktigaste är att vi fajtar upp oss igen. Var är löpningar? Var är fantasin? Var är det givna "we are the Arsenal"-tänket. Nej. Nu får vi skärpa till oss och ta tag i det här så det inte rinner iväg och blir ett bekymmer av allt. Vi ligger trots allt trea i ligan och marscherar raskt mot avancemang i CL. Men det kommer att bli tajt. Vi behöver verkligen våra nyckelspelare för att det ska gå vägen.



Wenger är uppenbarligen också sur och ger bittra kommentarer kring Cole och straffen. Ovanligt tydligt från Wenger och det blir han säkert straffad för. Det är det värt.



Imorgon när frustrationen lagt sig tar vi nya tag och tittar på matchen mot Pool.



Gunners!!



//swearse

No comments:

Post a Comment