Welcome to

Welcome to

Tuesday, October 13, 2009

Fan, dött igen

Jaha. Det som började lite intressant igår med nyheter har idag landat som en död flygfisk på en brygga.

Vi får väl se vad som kan skrapas fram.

Cookalong vill nå en plats i first team. Med tanke på våre ganska skrala uppsättning av defensiva mittfältare och med ett spelsystem som kräver en grym sådan är det inte omöjligt. Hur gör vi om Denilson fortfarande är skadad när Song drar iväg till Afrika i Januari. Spelar vi en offensiv spelare där, Nasri har ju provat en gång. Spelar vi en nytillskott där, Viera eller så spelar vi Cookalong. Så med tanke på Arsenals just nu svaga djup på den positionen gör han nog rätt i att satsa på den. Just nu är han ju faktiskt i teorin andre man som defensiv mittfältare.

Alla tänker ju antagligen samma tanke nu. Ja, Wenger borde köpt en defensiv mittfältare. Absolut. Vi förlorade Flamini, Gilberto, Diarra, Petit, Viera osv på den postionen inom loppet av ett par året. Ja, vi borde nog förstärkt där. Men men, Song gör det bra, mycket bra till och med. Vi får bara hoppas nån annan kan spela där också. Vi kan inte gärna tro att Song spelar 70 matcher i år.

Annars då. Jodå, det går. Själv. Jo tack, huvudet upp och fötterna ner.

Som sagt det händer inte mycket.

Wenger menar att han inte lägger sig i vem som blir ny tränare. Bullshit säger jag. Klart de kommer att konsultera Wenger. Klart han kommer att avgöra det. Så tillvida inte Usmanov får klubben och sätter sin halvbror som president och städerska som tränare. Själv behöver han 4 platser för att få plats på läktaren.

Nej ni. Det här leder ingen vart. Jag tror vi får avvakta tills imorgon. Till och med tidningarna har sån torka att de drar igång massa transferrykten i oktober. Give me a beak.

Men kom ihåg. Fotbollen närmar sig. På lördag är det karuselldags igen.

Gunners!!

//swearse

4 comments:

  1. Det är oerhört segt såhär under landslagsuppehållen. Man lever i en bubbla och varken uppfattar ljud eller klara bilder. Men sen, när PL drar igång igen då släpps man ut=)

    //Dave

    ReplyDelete
  2. Vem är den här Viera? Uruguaymålvakten som vi ska plocka in som mittfältare?

    ReplyDelete
  3. Dessutom, "väl insatte Myles Palmer"? Till och med skrattmåsarna slutar garva. Myles är en tväräkta idiot, den största idioten som någonsin lyckats få lite makt på internet, och han har inte koll på något eller något. Kommer ihåg hans kampanj mot att Henry var yttermittfältare, och verkligen ingen anfallare...

    ReplyDelete
  4. Mmmm. Det blir spännande att se om Mr Palmer har rätt då han lovat Wenger i Januari. Inte för att jag är säker på att vi vill ha honom men Palmers rykte står på spel.

    //swearse

    ReplyDelete