Welcome to

Welcome to

Sunday, April 11, 2010

Fotbollen segrar

Man kan kanske av rubriken tänka sig att jag menar att Barca slog Real Madrid. Men i första hand tänker jag faktiskt på att Burnley slog Hull. Hull som är ett lag fullt av destruktiva kukar utan huvud. Inte för att Burnley är direkt skönspelande men de är inte samma as av fotbollsmarodörer som Hull. Burnley slog Hull med 4-1 och nu ser det riktigt illa ut för Hull. Synd att inte Phil Brown är kvar.

För övrigt så slog Barca til Madrid igår. Klar seger. Intressant att ett miljardbygge som Real inte kan producera en bättre vänsterkant än Arbeloa och Marcelo. Direkt pinsamt skulle jag säga.

Nog om andra lag nu. Fast om Arsenal finns det inte så mycket att orda om. Sol menar att dagens Arsenal har långt kvar till "The Invincibles". No shit Sherlock. Vi vet det Sol. Detta laget har inte vunnit någonting och är långt ifrån oslagbara. Undrar om Sol tyckte att han gjorde en djup analys när han kom fram till detta.

Den hetaste nyheten på officiella hemsidan är att Clichy önskar att Premier League hade ett vinteruppehåll. Hm...intressant....not. Det säger en del om hur fattiga nyheter det finns just nu. Dagen kan man väl istället ägna till att ge Alladyce support för en gångs skull och hoppas att hans Blackburn kan rubba ett United utan Rooney. Det hade givit mig lite extra krydda inför nästa vecka. Vi får väl se vad Alladyce har med sig i sitt sköte, den gamle valrossen.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment