Welcome to

Welcome to

Saturday, April 24, 2010

Inför Shitty

Dagen kommer med en mängd saker att diskutera. Primärt matchen mot Shitty men även en del annat intressant.

Wenger är ganska rolig när han enkelt avfärdar alla spekulationer om nya spelare genom att säga "they are all wrong", end of story. Däremot tror jag inte på att vi inte är på marknaden. Om vi inte är det kommer vi att vara det annars får Wenger en revolution a la Bangkok utan värvningar i sommar. Vidare tar han död på spekulationer om att Shitty kan värva spelare från oss i sommar. Gallas, Campbell och Silvestre är de enda utan kontrakt. "De kan de värva eller ta kontakt med mig." Skönt. Wenger har ägnat hela året till att knyta upp spelare till förlängda kontrakt, kanske menar han allvar med att behålla spelarna. Att göra sig av med lite skräp och skaffa lite nytt men behålla det man vill är ingen dålig taktik. På tal om Gallas som bekräftar Toure att det var han eller Gallas i Arsenal och Wenger valde Gallas. Ja, du Kolo. Han var väl bättre än vad du var då.

Både Wenger och Chesney säger att Chesney blir Arsenals nummer 1. Skillnaden är att Chesney tror att han blir det nsäta säsong och Wenger har sagt så om varenda spelare som burit vantar i Arsenal någonsin eftersom det är hans sätt att boosta spelare.

Innan vi går vidare blir jag lite irriterad på Wenger. Han berättar på Arsenal.com att Wigan var en shock och sen kommer det tarvliga........."första målet var frispark till oss, "andra målet en foul på målvakten"....gnäll gnäll gnäll. Håll käften med sånt Wenger. Dina spelare slutade anstränga sig vi 2-0 och därför förlorade vi matchen. Allt annat är bara pissiga bortförklaringar.

Nu inför Shitty. Wenger ber fansen att behandla Adebayor med respekt. Till att börja med.....aldrig. För det andra...varför så mycket snack om Adebayor. Han kom till Arsenal gjorde en halvtaskig halv säsong, sen gjorde han en fantastisk säsong och sedan en bedrövlig säsong där han dessutom betedde sig som ett as mot klubben. Men kontentan är att lille fjantige Ade bara blir högst en liten fis i Arsenals historia så varför lägga så mycket krut på honom. Killen är en fjant och behandlade Arsenal som en språngbräda, bua på honom sen är det bra med det. Han kommer göra allt för att håna oss, låt oss göra allt för att håna honom. Framförallt vinna!!!

Alla vet att Shitty har ett lag fyllt av riktigt bra spelare, spelare som dessutom börjat spela som ett lag. Så det är upp till oss att spela bättre. Vi kan får möta Onohua, Toure, Kompany, Bridge, Barry, Viera, Bellamy, Adebayor, Tevez. Bra spelare men bara legosoldater men undantag för Toure som har all heder i behåll samt Viera som inte hade så mycket val.

Vi måste alltså vara på topp.

Laget:

                  Fabianski
Eboue-Campbell-Silvestre-Clichy
                    Song
             Nasri-Rosicky
  RVP                       Walcott
                Bendtner

Så borde det bli. Varför? Rosicky visade mot Wigan att han kan tackla, låt han riva i mitten då, Diaby har inte blomstrat vidare efter jul precis. Walcott kan spela mer eller mindre samma spel från vänster. Istället för att vika in från höger och skjuta med vänstern kan han vika in från vänster och skjuta med högern. Precis så som vår gamle 14 gjorde. RVP spelar med bravur till höger i Holland och kan göra det i Arsenal också för Bendtner ger oss fortfarande möjligheter att använda andra alternativ.

Det viktiga är att Campbell och Silvestre klarar av Tevez. Adebayor borde de hantera men Tevez kräver extra insatser. Ta de här köpeasen nu är ni snälla.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment