Welcome to

Welcome to

Thursday, April 22, 2010

Ska vi prata City?

Sen blogg idag men swearse måste tänka på karriären och jobbar just nu för att inta en eventuell ny tjänst, som världshärskare, nej men en bra tjänst i alla fall.

Det är snart dags för match igen. Även om folk verkar ha glömt att säsongen fortfarande pågår och redan börjat tänka på nästa säsong så ska vi möta Fucking City på lördag. City som enligt Forbes tillhör världens fem fattigaste lag om man ser till inkomst samt att Arsenal är världens 3:e rikaste klubb. Vilket vi bara kan vara jävligt stolta över. City spenderar pengar de inte har och vi, nja, vi spenderar inga pengar men vi har i alla fall pengar och det är våra pengar och ingan lite Uba Hubba Balla Balla Prins med leksaker. Det är i alla fall jag stolt över.

Sen kan man ju alltid dra slutsatsen att Wenger borde bränna lite av de kulorna i sommar. Men det visar sig.

I alla fall finns det lite lagnyheter att fundera på. Djourou kanske kan spela, likaså Gibbs. Fabianski lär spela eftesrom Almunia är "skadad". Såklart han inte är. Han är skitdålig och petad för att Wenger ska se om vi kan använda oss av Fabianski istället, vilket vi inte kan. Vidare kanske Song kan spela vilket hade varit ett gigantiskt lyft till skillnad från Desnigelson eller unge Eastmond.

Tyvärr spelar dock inte Arshavin förrän tidigast nästa vecka och så är det med det.

Eftersom jag skriver bloggen så sent idag tänker jag inte skriva mer eftersom nästan alla läsare enligt mina stats läser den på förmiddagar. Så vi hörs imorgon istället.

Gunners!!

//swearse

1 comment:

  1. Måste försvara Fabianski lite faktiskt. Nu är Polen inte alls i samma klass som Spanien men bra målvakter har de! Almunia är väl ungefär 15 till 30 valet i spanska landslaget och Fabianski är tvåa i Polen trots att han har blivit förpassad till bänken i Arsenal vilket enligt mig att fruktansvärt slöseri på talang! Ge honom en chans att visa upp sig. och inte bara behöva kastas in när det är så viktiga matcher som vi hade. Han har inte haft en ärlig chans till att göra bra ifrån sig i de "stora" matcherna han har spelat och då sänks såklart hans självförtroende och då presterar han ingenting i de dåliga heller.

    Almunia däremot har haft hela säsongen på sig att göra nånting. Men har han tagit chansen? NEJ!
    Jag räknar kallt med att Almunia försvinner i sommar och då kommer Wenger antingen köpa in en gammal rutinerad målvakt som temporär etta. eller håller han sig till Fabianski och väntar på att sin guld gosse Woijcech scezsny(stavning?) ska bli nåt år äldre och få lite fler matcher för att sen ta över och dominera.

    ReplyDelete