Welcome to

Welcome to

Saturday, April 3, 2010

Inför Wolves

Då var det dags för match igen. Vi får hoppas att vi inte lider av någon form av baksmälla efter Barcelona. Det är inte alls otänkbart att det skulle vara så. Matchen mot Barca var känslomässigt uttömmande och fysiskt krävande. Och förutom att vi förlorade Cesc, Arshavin och Gallas till skador kan flera av spelarna vara slitna.

Vi bör komma ihåg att det faktiskt redan innan Barca-matchen var i ligan vi hade störst chans till titel och idag då Chelski och Manure möter varandra är vikten av seger obeskrivlig. Om vi vinner idag kommer vi att ta in minst 2 poäng på båda lagen eller 3 poäng på något av dem. Ser man på tabellen så är det av största vikt att Manure inte vinner i alla fall. En vinst för United och de drar iväg en aning.

Man kan misstänka att Wenger roterar en aning men jag hoppas han är försiktigt med rotationen. Vi vet av erfarenhet att man inte bara ställer in skorna och kör över Premier League-lag. Alla är bra och alla kan skapa bekymmer för varandra. Men det är klart svårt att försöka förutse hur Wenger tänker formera laget.

Nasri borde ta Cesc plats på mitten, Rosicky borde spela ute till vänster, men man kan också tänka sig att Eduardo får någon roll. Kanske får Bendtner vila. Walcott eller Eboue kommer att ta högerpositionen. Clichy har lite ont i ryggen och Traore kanske spelar på hans position. Som sagt finns det nästan oändligt med små tweaks som Wenger skulle kunna göra med laget i detta läget så ni får nog acceptera att min uppställning inte kommer att stämma överens med Wengers. Om Wenger är helt uppriktigt med att det är ligan vi prioriterar borde vi spela bästa laget och då ser det ut såhär:

                     Almunia
Eboue-Campbell-Vermaelen-Clichy
                     Song
                 Nasri-Diaby
      Walcott                Rosicky
                   Bendtner

Det är ett lag som absolut har tillräckliga kvaliteter att slå Wolves. Vi ska dock komma ihåg att Wolves spelar för sin överlevnad och de tänker göra allt för att få med sig så många poäng som möjligt mot Arsenal. Men som sagt. Ett hyfsat uppträde av Arsenal och vi slår ett Wolves där Kevin Doyle är den enda jag känner igen som någon form av hyfsad fotbollsspelare men jag brukar ofta ha fel. Vi får hoppas på ett kryss i cuntfesten och att vi gör vårt jobb. Då blir tabellen spännande igen.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment