Welcome to

Welcome to

Wednesday, April 7, 2010

Inget snack

Synd att vi inte fick försöka slå Barca med bästa laget eler synd att de inte hade Xavi och Messi borta också så vi åtminstone kunde fått lika villkor.

Med det sagt så finns det inget att säga om våra matcher mot Barca. De är bättre, stabilare, säkrare, skickligare. De är bättre än oss på alla moment där vi vill vara bäst. Det är bara att buga sig och erkänna att Arsenal är Barca-wannabies. Vi vill spela som dom men är inte bra nog. Oavsett skador eller bortförklaringar är jag övertygad att Barca slagit oss. De är helt enkelt bättre. Så är det bara. Frågan är hur man går vidare.

Vi är inte bäst i världen, ok. Nu vet vi det. Då får vi försöka undersöka vad som behövs för att uppnå detta. Wenger hintar själv att något bör hända.

"We are at a stage where we develop the players. Today in midfield we had Walcott who is 21, Bendtner up front who is 22, Nasri, Diaby and Denilson are 23, 22. I think they have shown some great qualities and will be stronger every year. We have to add something that is for sure but we have some time to think about that."

Vi är unga och vi är lovande men inte tillräckligt bra. Det absolut mest troliga är ju att vi inte kommer att vinna ligan heller och det är det många år sedan vi vann något. Wenger har ett år kvar, Fabregas ryktas såklart hela sommaren till Barca och jag vet inte. Vi är inte bra nog. Det är ett faktum och någon måste ändra på det. Våra talanger kommer inte att lyckas själva. Det är jag säker på. Synd men tyvärr.

Det finns väldigt gott om tid att fundera på hur detta ska lösa sig. Nu får vi istället acceptera att Barcelona är ett bättre fotbollslag än vad vi är med råge och utifrån får vi sikta vidare mot nya uppdrag. Nästa uppdrag är Spurs borta och det är ett uppdrag som är viktigt kan jag lova.

Själv orkar jag inte älta Barca hit och dit hela dagen utan får acceptera att de var bättre och att vi förlorade. Man kan klaga på insatser hit och dit men handen på hjärtat, tror ni det hade hjälp? Var inte Barcelona ganska överlägsna? Hade Gallas hanterat Messi? Ja, bätter än Silvestre men det hade antagligen inte räckt till ändå. Jag hoppas att vi supportrar, Wenger och Arsenal ser detta som en väckaklocka och förstår att vi är bra. Men för att bli bäst krävs mer.........mer bra spelare med rätt kompetenser.

Bit ihop. Skaffa nytt mod och supporta det lag då du tillhör. Det kan vi göra.

Gunners!!

//swearse

2 comments:

  1. Jag tror vi kan vinna mot Barca med vårat bästa lag. Särskilt när Puyol och Pique inte försvarar där bak. Jaja, bara gratulera Barca och deras medgångare till fans :)

    ReplyDelete
  2. Jag är faktiskt inte helt förkrossad över förlusten. Som du skrev så var Barca helt enkelt bättre än oss. Visst kan man skylla på alla våra skador hit och dit men handen på hjärtat...såhär är det ju att spela i Arsenal..man blir skadad stup i kvarten.

    Det är bara att ta nya tag mot Spurs i helgen.

    /Dave

    ReplyDelete