Welcome to

Welcome to

Sunday, April 25, 2010

Ok, det var ok

Det blev oavgjort mot Shitty. Det är ok. Det är faktiskt det. Med tanke på vilka spelare vi har borta så är det ändå ok. Eftersom Tottenham förlorade och eftersom City och Tottenham ska möta varandra och så kan man snart bekräfta att vi kommer att hamna 3:a. Vilket är en position jag skulle tagit med glädje i september förra året.

Hur var matchen då. Händelsefattig match. Vädligt få chanser. Väldigt stabila försvar.....ja ni hörde rätt. Stabilt även i Arsenal och där Fabianski gjorde en bra match. Stabil och trygg, hoppas det ger honom självförtroende. Campbell var en titan igen. Det är otroligt och inte alls väntat men Campbell är just nu en av ligans bästa backar. Han är sanslöst bra och som Wenger svarade på frågan om Campbells insatser "He should go to SouthAfrica". Ja kanske det. 10 gånger före Ryan Shawcross i alla fall.

Det är egentligen inte så mycket att snacka om. Det är väldigt skönt att vi var stabila bakåt och att vi inte var så vassa framåt är inte så oerhört skrämmande. City spelade med De Jong och Viera. 2 defensiva mittfältare för att sätta stopp på Arsenals anfall där vi saknar Van Persie i form, Fabregas och Arshavin. Då kan vi bli uddlösa mot så bra spelare. Det är bara att acceptera.

Piers Morgan skriver en bra artikel på Daily Mail om Arsenals bekymmer inför nästa säsong. Om ni vill fokusera på det. Annars haglar det rykten åt alla håll och kanter om spelare, kontrakt och pengar. Det som kan betraktas som viktigt är att Lady Nina håller på att sälja aktier. 15.9 % av Arsenals aktier som avgör vem som ska ha makten i klubben. Det kan gå hur som helst det.

Så var det med det.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment