Welcome to

Welcome to

Friday, April 30, 2010

Nu snackar vi Arsenal

Nu har det varit tillräckligt med fokus på andra lag och deras företagande. Nu ligger fokus på Gunners.

Först och främst garanterar Wenger en ny värvning innan VM vilket är den 11 juni. Vi kan väl mer eller mindra konstatera att den spelaren kommer att vara Chamakh. Vilket verkar som en bra värvning men som ännu är obevisad på absolut högsta nivå. denna mer elle mindre bekräftelse av Chamakh innebär att frågetecken kring Eduardo framförallt men även Rosicky och helt klart Vela. Wenger menar i länken att han tror på Eduardo men efter ytterst lite speltid och nya spelare på väg in undrar man hur det ska gå. Vela är jag nästan helt säker på. Han kommer lämna. Vi har om inget annat händer van Persie, Chamakh, Arshavin, Bendtner, Eduardo, Rosicky, Walcott, Nasri, Vela som slåss om våra attackpositioner. Bra med konkurrens men frågan är om alla de kan samsas. för min del får gärna alla stanna men jag tvivlar på att det blir så. Eduardo är 27 och är inte ens nära en startplats i Arsenal, en Eduardo i den form han var i när han kom är en bra back-up men den formen har vi inte ens sett på håll på väldigt väldigt länge.

Gallas har fått deadline till slutet av maj men jag tror inte han stannar. Han brände ut sig som kapten och ingen verkar gilla honom även om han är en bra back. Jag tror han lämnar och att Wenger värvar en ny  mittback samt behåller Campbell. Det verkar förnuftigt. Gunnerblog har mer kommentarer om detta.

Det kanske mest intressanta från Wenger "pre-Blackburn" igår var att ordet Blackburn knappt ens nämndes. Jag undrar om det är så det känns även för laget så finns risken att vi får se 2 stycken fullkomligt värdelösa matcher av Arsenal. Man kan också tänka sig att just Rosicky, Eduardo och Vela får chansen att spela lite. Walcott borde få chansen att bevisa sin duglighet inför VM och om Djorou är frisk kanske han bör få spela lite och visa att han är att räkna med nästa år. Men om detta vet vi inte mycket eftersom ämnet Blackburn inte togs upp under presskonferensen, komiskt men sant.

Ut med er alla Gooners och elda upp lite Chelsea- och Unitedflaggor nu som Valborg blir som vanligt.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment