Welcome to

Welcome to

Friday, April 2, 2010

Lite mer samlad

Idag är man lite mer kontrollerad när det gäller Barca-matchen. Dock är jag sjuk av alkohol och löjligt förkyld så bloggen blir sparsam idag.

Det faktum att Guardiola öppet stoltserar med att Barcas första halvlek mot Arsenal är den bästa han någonsin sett Barcelona göra. Det gör att resultatet 2-2 är ett resultat att vara glad, stolt och trygg över. Vårt kära Arsenal spelade 2-2 mot ett Barca som gjorde en av sina bästa matcher någonsin. Det säger en hel del. Särskilt som vi spelade med en halvskadad Cesc, förlorade Arshavin och Gallas för skador och då är ju inte ens Van Persie med. Vi har mer att komma med än så här och ändå gick det så bra.

Nu är det tydligen så att Arshavin, Gallas och Fabregas antagligen inte spelar mer den här säsongen. Det är såklart inte bra, inte ens nästan bra. Man måste ställa sig väldigt frågande kring hur det kan vara så att vi har så sjukt mycket skador i år. Det är ganska hysteriskt oturligt.

Jag ska lyssna på presskonferensen lite senare idag men orkar inte just nu så ni får ha kommentarer kring den imorgon inför Wolves.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment