Welcome to

Welcome to

Tuesday, April 27, 2010

Uppfriskande Arshavin, but enough

Arshavin gör ytterliggare uttalanden som är så långt ifrån Arsenals mediaträning man kan komma genom att hejdlöst flirta med Barca och dessutom sprida lovord över Mourinho. Alltså hur uppfriskande det än är med en person som säger sanningen så måste det läggas lite bomull över Arshavins mun. Han är en av våra stora värvningar de senaste 5 åren och har inte precis rosat marknaden. För att vara betraktad att tillhöra samma kategori som Cesc och Van Persie har han verkligen underpresterat. Och att jämnt och ständigt beklaga sig över Arsenal, samtidigt som han hyllar våra värsta konkurrenter är inte helt och hållet lämpligt för en spelare som själv "misslyckats". I vilekt fall som helst blir det ju mer och mer uppenbart att Arshavin tillhör de sk "legosoldatspelarna". De spelare som gör vad som helst för pengar och titlar utan en tanke på att pengarna försvinner och att ryktet kvarstår i århundraden. Se på Gerrard till exempel. Han kunde gått för flera år sedan, blivit rikare och vunnit mer men för honom är titeln som legend i Liverpool större och det är hedervärt. Den sortens spelare blir legender, spelare som Arshavin blir paranteser och en vagel i ögat. Det är upp till varje enskild spelare att bestämma hur man vill vara. Men för mig sjunker Arshavin bara mer och mer. Att Arshavin vill spela i Barcelona kan jag förstå men han borde fokusera på att bevisa det på plan istället för att snacka om det. Just nu är hna inte ens given i Arsenals startelva pga det faktum att han skaffat sig Bendtner målsumparskor och inte precis skapar nånting på egen hand.

Resten av nyheterna är lösa spekulationer kirng hur mcyket pengar Wenger har och hur mycket han ska spendera. Svaret på båda de frågorna är att ingen vet och ingen vet. Man kan läsa om allt mellan 18 m£ och 100 m£ vilket öär en form av bevis för att det bara är spekulationer. Och att försöka förutse vem Wenger ska värva är näst intill omöjligt. Han brukar sällan följa konventionella vägar där. Det enda vi supportrar kan hoppas på är att det händer.

För övrigt är det tyst. Vi behöver en poäng till för att att hamna 3:a i ligan, vilket på förhand är ett bra resultat. 3:a i ligan och kvartsfinal i Champions League är ett godkänt resultat. Mer om det senare i vår.

Det är också en del snack om "hemliga avtal" mellan Arsenal och Cesc där Cecs får en massa pengar. Jag vet inte riktigt hur man ska tolka det. Jag tror inte Cesc behöver vara orolig för pengar och jag tror Arsenal är villiga att betala Cesc det han behöver. Hemligt och hemligt. Det är nog bara så det är.

Hörs imorgon

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment