Welcome to

Welcome to

Sunday, January 10, 2010

2-2

Till att börja med så kändes det surt att bara få en poäng i matchen mot Everton, även att det var väntat att de skulle spela bättre än senast vi mötte dom. Men efter att ha fått lite distans till matchen så känns det helt okej. Vi kvitterade trots allt i slutminutrarna i en match som vi varit i underläge i två gånger. Lika störande som det är med skott som tar på diverse ben och kroppsdelar för att sedan ändra riktining in i mål är störande när man släpper in dom, lika uderbart skönt är det när man får dom med sig.

Men var var markeringen på Osmans 0-1 mål? Visst Gallas är där i duellen vid nicken men varför är det ingen som fångar upp Osman tidigare?
Samma sak på Pienaars mål. Någon måste följa med honom i löpningen. Killen är ju helt ensam. nu ska vi inte måla fan på väggen och döma ut vårt försvar, men det måste bli bättring. Jag vill se lite mer jävlar anama!

Det var som sagt skönt att vi lyckades kvittera två gånger om, det tyder på riktig moral i laget. Jag är övertygad om att förra säsongen hade vi förlorat denhär matchen. Så just därför får man väl säga att 2-2 är godkänt. Dock måste Almunia ta och skärpa sig rejält. Det duger inte att ha honom som första-keeper i en europeisk toppklubb. Jag vill ha in en riktigt överjävlig målvakt till nästa säsong som sätter skräck i motståndarna. Tills dess skulle jag vilja se mer av Fabianski.

Det här är sista inlägget av mig eftersom att Swearse är tillbaka imorgon. Vi hoppas att han har haft en skön fjällsemester och välkomnar honom tillbaka med öppna armar och applåder!

Som tur är så kryssade även United mot ett formstarkt Birmingham



/Dave

No comments:

Post a Comment