Welcome to

Welcome to

Monday, January 4, 2010

Vi är vidare

Vi är kvar i FA-cupen. Med något av ett nödrop. Ett nödrop som Daiby och Nasri svarade på. Jag hoppas ni alla la märke till hur stor skillnad det är mellan talnag och färdig spelare. När Diaby och Nasri kom in var det inte bara dem som gjorde skillnaden. Plötsligt fick Ramsey mer att göra, Vela verkade 3 gånger så giftig och Eddie gjorde mål. Kvalitet ger talanger möjlughet att prova sina vingar. Ett lag fullt med bara talanger skapar osäkerhet. Jag tycker gårdagens match var ett tydligt exempel på att mixen är den rätta vägen att gå.

För övrigt är det bara bara gött att vi maler ner motståndet och nyper av deras tupphuvuden på slutet av matchen. Skönt att se hur Diamanti fullständigt tappar skallen och att Vela står upp och kaxar lite. Vi behöver attityd i Arsenal.

Förvånande igår var dock att Sagna, Gallas och Vermaelen spelade. jag vet inte riktigt hur Wenger tänker där. Riskerna att någon av dem går sönder är större och större för varje match. Och jag tycker verkligen inte Silvestre är en fullgod ersättare och mysteriet kring Senderos är bara en lång följetång. Ingen skymt av honom igår i alla fall. Nej, antingen tänker Wenger köpa en mittback eller vet jag inte hur han funderar.

Song, Song, Song. Han har verkligen blviit en fantastisk spelare. Synd, för nu försvinner han till Afrika. Kanske kan detta vålla stora problem. Denilson, nja. Diaby, kanske, Ramsey, nej. Nasri, nej. Så vi får se hur det ska gå.

Vi har hänh på ligan, vi är kvar i CL och vi spelar vidare i FA-cupen. Det är bara grönt just nu trots vissa frågetecken.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment