Welcome to

Welcome to

Saturday, January 16, 2010

Kriser avlöser varandra....eller?

Hallau hallau

Alltid lite ångestfullt att inte ha match på lördagen. Känns lite konstigt ibland, man önskar ju den där klassiska lördagsmatchen. Dessutom är möjligheten för ett stort itag av öl större en lördag än på en söndag och det är ju alltid en trevlig tillställning. Nu har jag dock utlovat middag och öl till Barca-matchen ikväll ändå så den saken löser sig. Nu till fotbollen.

Något av en ny kris basuneras ut i media. Vi saknar mittfältare. Song till Afrika, Denilson skadad och nu Ramsey borta på vi vet inte hur länge. Det innebär att den defensiva borde vara given för Diaby samtidigt som Fabregas får kampera ihop med Rosicky eller Nasri. Det är väl hetl ok förutom att man inte ritkigt kan lite på att Rosicky faktiskt kan spela speciellt ofta. Vi får väl se hur allvarliga skadorna är på Denilson och Rambo. Förhoppningsvis lungt. Någon kris är det väl ändå inte, men visst känns det lite oroväckande men tunn besättning på forwardssidan och tunn besättning på mittfältet. Vi har ju några viktiga matcher i januari/februari som bekant.

Fortfarande inget på transfersmarknaden förutom att det nu som bekant är bekräftat med Campbell och lille bolivianen Galindo. En "underbarn" till för Wenger att samla på. Förlåt om jag låter skeptisk men vi har haft några sådana nu. Är han bra så är han. Vi får se. 6"2 är han i alla fall och vänsterfotad. Det har vi inte för många av.

Vi får se vi har flyt med lite bra resultat idag det skulle göra matchen imorgon änu mer intressant.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment