Welcome to

Welcome to

Wednesday, January 6, 2010

Inför Bolton

Det är dags att gå om Manure och det är dags att sätta lite press på Chelsea. Dessa två morötter gör att vi borde spela som tokar imorgon. Kriga som djur. Pissa på Bolton. Gör det för att vi tror på laget. Gör det för att Arsenal tror på sig själva. Och gör det för alla människor i världen som vill sätta press på lag som styrs av pengar från tveksamma ryssar.

Bolton hemma är ju en match man bör vinna men vi vet också att Arsenal utan Van Persie och utan Fabregas kan få problem att skapa riktigt bra chanser. Dessto viktigare är då att Eduardo som hittade målet mot West Ham sätter sina chanser. Det blir inte alltför många chanser mot defensivt tänkande lag. Mycket ansvar ligger på Arshavin, Nasri, Ramsey och Diaby. Spelare som är vana vid att "komplettera" Fabregas geni. Rosicky kan också skapa men jag kan inte tänka mig att han spelar från start.

Clichy och Bendtner skulle kunna vara tillbaka mot Bolton borta, alltså den 17e va? Det är ju bra. Men vi har också hört att de är på väg tillbaka tidigare och sen har det inte alls blivit så.

Fabregas missar Everton men ska vara redo för Bolton den 17e.

Anmärkningsvärt är att Denilson är tillbaka och kommer med störta säkerhet kommer att ta Songs plats vilket är en oerhört viktig position i dagens Arsenal

Laget:

               Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Traore
                Denilson
           Ramsey   Diaby
      Nasri                  Eduardo
                 Arshavin

Vi får i alla fall se imorgon hur det blir. Jag hoppas hinna upp till någon liten fjällhydda och hoppas om jag hinner fram i tid att de har den logiska kompetensen att inneha Canal plus. Annars blir det kris.

Ni får hålla tillgodo med Dave i några dagar.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment