Welcome to

Welcome to

Saturday, January 30, 2010

Vi laddar upp

Jag känner mig en aning tagen av situationen. Det är lite nu eller aldrig. Som jag sagt inna är ju inte säsongen slut om vi förlorar men chanserna till stordåd minskar radikalt. Kanske framföralt mentalt för spelarna.

Det tuggas runt om i media kring matchen mot United. Ferguson hoppas Unitessupportrarna ska sluta sjunga pedofilsången mot Wenger. Kan han ju tycka men ingen manager i världen har något emot att supportrarna kan rubba motståndarna.

Wenger kontrar med att på Arsenal.com kalla Rooney för filmare. Både 2004 och i år filmade han till sig straff mot oss. En ganska offensiv anklagelse för att vara Wenger. som vanligt är det väl en rökridå för att dra fokus mot sig själv istället för spelarna. Han fortsätter med genom att lyfta det fokus som finns kvar mot erfarna spelare som Cambpell och Arshavin. Arsha som har en tendens att tända lite extra mot de bra lagen och kanske är det dags för en ny Arshavin show. Det hade varit ytterst lämpligt.

För övrigt är det inte mycket att rapportera. Ingen kan ju missa värdet i denna matchen. Den är livsviktig varje gång och den här gången finns det anledning att hoppas att det ska leda till något stort. Vi har dokc blivit besvikna förr. Kom ihåg men glöm fort CL-semin där vi inte ens var med i matchen unde 180 min. Det kan man hoppas vi undviker.

Vi kan nog också konstatera att det inte blir några nyförvärv. Det är 2 dagar kvar och vi ska spela mot United imorgon. Det finns inget som helst utrymme för att förhandla nu. I så fall är det redan färdigt.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment