Welcome to

Welcome to

Thursday, January 21, 2010

Vi leder Premier League

Haha!!

Vilken härligt syn. Jag har ägnat morgonen till att gå in på varenda sajt man kan hitta som har en PL-tabell bara för att få se oss i topp på alla möjliga layouter. Det är underbart.

Nu råkar eftersnacket handla om Gallas fula tackling och att vi inte spelade ut bollen. Låt mig tydliggöra min ståndpunkt. Ingen jävel hade spelat ut bollen om en Arsenalspelare låg ner. Spelade Everton ut bollen när Denilson föll ihop? Blir det ramaskri i pressen då, nej. Så shut the fuck up. Reglerna i PL säger att man inte ska spela ut bollen vid skada, det är upp till domaren att avgöra om det är allvarligt. Detta för att undvika att folk filmar så fort det kniper lite. Bra regel. Alla lag tillämpar den, men när Arsenal gör det så blir det plötsligt en skandal.
(Bara som en parentes och en punkt till konspirationen mot Gunners. Hörde någon annan hur den engelska bisittaren på Canal+Extra sa i 35 minuten att 2-0 till Bolton var rättvist. Då stod det 13-3 i målchanser till Arsenal. Hur tänkte han då, eller är det bara så att han inte gillar skönspelande utlänningar? Han föredrar kanske gamla brittiska råskinn med rugbyhjälm. Pajas)

Sen klagas det på Gallas tackling. Hmm. Var det inte så att Bolton under 2 matcher försökte med alla, jag menar alla, medel tackla sönder Cesc, dra honom i håret, mucka med honom, skälla på honom och och i allmänhet smälla på varenda Gunner de kunde få tag i. Något vi är vana vid mot gärdsgårdslagen. När vi väl står emot och är tuffa och småfula tillbaka. Ojojoj, då går drevet igång. Gallas borde bli avstängd i hundra år men att tackla av Eduardo foten eller knäcka benet på Clichy, det ingår i spelet. Jävla fi..or. Vi leder ligan. Svälj det era as.

Tyvärr fick jag bara en sak av de två jag önskade. Diaby gick ut skadad, vilket ger oss oerhörda problem om det ska vara så ett tag. Eastmond kan ju faktiskt inte spela mot Villa, United, Chelsea och Liverpool. Det kommer bara inte att gå. Denilson gjorde ju ingen höjdarmatch igår precis och Eduardo är fortfarande förbluffande iskall. Vi leder men vi är fortfarande i desperat behov av spelare. Backlinjen kändes utlämnad mot Davies armbågar igår och det är anmärkningsvärt hur vi ställer till det för oss. Båda målen borde undvikits. På första målet har vi 3 chanser att rensa innan Cahill får slå in den. Clichy var ett lyft jämfört med Traore men nån defensiv klippa är han inte. Denilson borde ha kyla och inse att en spelare med bollen i straffområdet är farlig men inte så farlig att man måste paniktackla honom. Det hade en erfaren spelare inte gjort.

Nu ska man inte fördunkla det fantastiska i att vi ligger under med 2-0 mot ett gäng defensiva bufflar och ändå lyckas med kämpaglöd och envishet pressa in 4 bollar för segern. Mycket tack vare Fabregas. Vilken fältherre han är. Hade inte Eduardo haft skorna i kylskåpet hade Cesc haft 2 mål och 3 ass igår. Fantastisk match. Ibland tycker man lite synd om honom, han ligger liksom 3 steg före alla sina medspelare, det kan inte vara lätt när ingen förstår hans intentioner.

Vi ska vara stolta över våra krigare idag. Jag hoppas bara att Wenger inser att efter halva slaget behöver vi förstärkningar för att täcka upp våra förluster. Så är det i krig Wenger, man kan inte hoppas på att kockarna ska ta till vapen när infateristerna gett upp. Skaffa nya infanterister, snälla.

Gunners!! Top of the Table!!!

//swearse

1 comment:

  1. Håller med dig åter igen i konspirationsteoierna. Det känns alltid som det är Arsenal mot världen. Kan verkligen inte förstå varför folk inte hatar United och Chelsea istället. Dom är betydligt äckligare lag än vi (inte för att vipå något sätt är det minsta äckliga)...Vi är ju the fucking Arsenal. Guds gåva till världen älska oss!!

    /Dave

    ReplyDelete