Welcome to

Welcome to

Sunday, January 17, 2010

Inför Bolton

Siktar man in sig på topp fyra hade vi verkligen resulteten med oss igår. Tottenham fick bara 0-0 mot Hull, Pool fick 1-1 mot Stoke och Everton slog Shitty. Det faktum att Everton vann mot City gav oss plötsligt lite bättre sken av vår 2-2 match förra veckan.

Siktar man dock på ligaseger gick det åt helvete. Chelsea krossade Sunderland och United betade av Burnley utan större problem.

Våra matcher mot Bolton denna veckan kommer på många vis tala om för oss supportrar var vi ska hamna. Om kommande matcher mot Villa, Liverpool, Chelsea och United ska avgöra om vi ska satsa på titel eller om vi bara vill ha med så många poäng som möjligt för att hålla jagande vargar på avstånd.

Idag mot Bolton gäller det att vi klickar lite bättre än vad vi gjorde mot Everton. Eftersom Fabregas är med så är förutsättningar för detta oerhört mycket större. Jag antar att Daiby hamnar på den defensiva postionen och det ska bli ytterst intressant att se. Man kan också tänka sig att Rosicky kamperar ihop med Fabregas på mitten vilket ockå är mycket intressant. Vänsterbacken är också lite sådär tveksam eftersom Clichy är med i truppen. Traore har gjort det ok men mot Everton var hans positionsspel fullständigt katastrofalt. Han var ofta långt bort och fick reparera med fullfartslöpningar vilket gör honom sårbar för dribblingar. Vi får lite på att Wenger kan avgöra om Clichy är redo eller om han får avvakta lite till.

Laguppställningen idag tar för övrigt nästan ut sig själv mest pga att vi inte ha så mycket andra och välja på. Som vanligt hade det varit trevligt med en annan målvakt än just Almunia men så blir det nog inte. Man kan inte ha 2 "chest infections" per säsong :-)

Laget:

               Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Traore
                Diaby
       Fabregas Rosicky
Nasri                       Eduardo
             Arshavin

Nyp 3 heta poäng idag nu. Det är viktigt att få upp momenten och konsekvent ta segrar.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment