Welcome to

Welcome to

Friday, January 22, 2010

Fredagsnyheter

Tjena

Har ni lagt märke till att vi leder ligan. Grymt va?

Myles Palmer säger att Dzeko var på Emirates mot Bolton och att Wenger missade träningen vilket han aldrig gör. Är det sant är det ju oerhört spännande. Men det återstår väl att se om det stämmer eller inte.Det är trots allt fullt av rykten dessa tider och de tar lätt fart och blir fakta från ingenstans.

Annars kan man väl säga att det är en god nyhet att Diaby bar missar Stoke och Villa. Det är ju inte bra men det hade varit värre om han missat 3 veckor han också. Sagna kommer inte att spela mot Stoke då hans uppenbara axelskada stoppar honom.

Annars händer det inte mycket i Arsenalvärlden. Wenger berättar att han kommer att lufta truppen mot Stoke. Vilekt är förståeligt. Det är väldigt dumt att åka ur FA-cupen då den kanske fortfarande är den största möjligheten till någon form av titel den här säsongen. Samtidigt har vi inte råd med fler skador. Så vi får väl acceptera något mellanting. Samtidigt som det är fortsatta chanser för Walcott och Vela och visa att de kan prestera och det blir såklart spännande och se Campbell igen.

Sen kan vi konstatera att Song med minsta möjliga marginal gick vidare och inte kom hem för att förstärka vårt lag. Synd och bra på samma gång.

Annars är det tyst idag.

Hörs imorgon

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment