Welcome to

Welcome to

Tuesday, January 19, 2010

Tyst men det lättar lite

Det är väldigt tyst om Arsenal.

Senderos har fått erbjudande om att gå till Celtic på lån. Låter som en ypperlig lösning tycker jag. Hela den här grejen med Senderos är märklig. Alltså, han är en hyfsad spelare. Gjorde bra ifrån sig och spelade mycket säsongen då vi gick till CL-final. Men den dalade det på något vis. Lånet till Milan blev ingen höjdare och sedan har av någon anledning betraktats som om han hade svinpest eller något. Inte en minut får han spela. Något har hänt och det vore synd att bara sälja av honom till nån annan klubb. Låna ut honom till Celtic, låt pojken spela för VM och börja sen om på nyy igen.

Annars har vi ett par goda nyheter. Walcott och Denilson är tillbaka. Vilket leder till att vi har et ok mittfält mot Bolton och en högerytter om vi så skulle behöva. Även om Walcott inte precis rosat marknaden i år är hans löpningar ett obehagligt moment för moståndarna och det skapar en del utrymme för andra spelare.

Det vara allt jag hade för dagen. Är upptagen med husprojekt i fjärran östern så det får ta lite av min arbetstid idag istället för bloggen :-)

Gunners!!

//swearse

2 comments:

  1. Skönt med Denilson och Theo tillbaka, men i ärlighetens namn så käner jag personligen att det kvittar. För vi kommer ändå åka på tre nya skador innan helgen. Känns riktigt hopplöst, förstår inte varför inte någon ansvarig tar tag i det här problemet på allvar. Borde vara pinsamt för AW att annonsera alla skador snart.
    Trött på skador som fan!

    /Dave

    ReplyDelete
  2. senderos kontrakt går dock ut i sommar, jag är väldigt tveksam att han kommer komma tillbaka till klubben om han går på lån!

    ReplyDelete