Welcome to

Welcome to

Monday, January 18, 2010

3 smaskiga poäng men krisen knackar på dörren

Äntligen vinner vi när vi inte spelar bra. Och dessutom på bortaplan mot ett fysiskt tokkämpande bottenlag. Det är riktigt bra och tyder på en ny typ av mognad som vi inte upplevt i Arsenal på länge. Att sedan Bolton spelar som ett jävla rugbylag och försöker få vår kapten ur balans genom att bland annat dra i håret. Vilket jävla fegbeteende. Dra varandra i håret gjorde min syster när hon var 8. Moget Bolton. Jag hoppas vi krossar dem hemma. Även om det känns lite vanskigt nu.............Traore var orsaken till minst 4 riktigt bra målchanser för Bolton igår. Nästan konstant felplacerad, tappade bollar och blev bortgjord. Clichy är tillbaka och även om han inte är i god form är han nog bättre än Traore. Eastmond fick förvånande nog göra debut också. Man kan inte gärna kräva stormatcher av den unge mannen och som väntat fick han en hel del bekymmer. Trots detta vinner vi matchen och kan nu på onsdag gå upp i serieledning, hur sjukt låter inte det?Fan va gott det skulle vara.

Men som rubriken syftar på. Krisen knackar på dörren. Nasri, Ramsey, 3 veckor, Song borta tills Kamerun åker ut Denilson tveksam. Alla är mittfältare. Antagligen Rosicky borta också när som helst. Bendtner (för evigt borta 2 veckor), Van Persie, Walcott är borta på forwardssidan och dessutom är Eduardo ur slag och Vela presterar inte. Vi borde ha stora problem, väldigt stora problem. Och vi behöver spelare Wenger. Vi har hankat oss fram tills nu men avsaknaden av spelare i form eller spelare som är skadade är stor och jag kan inte se hur vi ska klara en period av matcher mot Villa, United, Porto, Chelsea och Liverpool med de spelarna vi har. Tyvärr kan jag inte se hur det ska gå till. varför kan inte vi förstärka snabbt och tidigt i januari. Spelar några miljoner pund verkligen så stor roll när vi har chansen på ligaseger. Ger inte det mer pengar?
Vi har överraskat på så många plan redan den här säsongen så man kan inte på något sätt vara missnöjd och det är jag inte. Men dessto viktigare nu när vi verkligen är med så känns det viktigt att göra allt för att det ska gå vägen.

Den riktigt goda nyheten är att Cesc är kung. Helt makalös. Allt han rör blir till guld och trots ren mobbing av Boltonspelarna gör han 1 mål och ligger bakom det ändra. Klockrent av vår kapten.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment