Welcome to

Welcome to

Monday, January 25, 2010

Ingen FA-buckla i år

Nu är man tillbaka efter en hejdundrande slitsam helg men ack så underhållande.

Tyvärr för Arsenals del blev inte helgen vad man hade hoppats på. Med tanke på laguppställning är det väl bara att accpetera läget. Wenger menar att vi har så mcyket skador att vi måste prioritera och det kan väl stämma. Men då tycker ju jag att man borde vilat Fabregas också.

Matchen är inte mycket att säga om. Vi fick ett par saker bekräftade som vi redan visste. Vi börjar bakifrån. Fabianski gör väl ingeta nnat än bevisar att vi inte har någon bra målvakt i klubben. Traore vet inte hur man försvarar. Denilson klarar inte att täcka backlinjen. Vela har för många misslyckande för att det ska vara en sammanträffande. Walcott är helt bottenfrusen. De andra spelar inte ens bollen till honom längre. JET bevisar att det är inte samma sak att spela reservlagsfotboll som seniorfotboll. Eastmond och Cookalong har talang men bör inte spela egentligen. Detta gör att vi förlorar matcher, mot vilket lag som helst. Om det är rätt eller fel att spara spelare får framtiden avgöra. Om vi i maj står där utan titlar hade en FA-buckla åtminstone varit något. Men vinner vi någon av de andra titlarna är det klart värt det. Vi får som vanligt lita på Mr Wenger som för övrigt har sagt "Judge me in May". So be it.

Positivt är att Ramsey överraskande var med igår. det borde ju innebära tt han är frisk och han är ju ett bra mycket bättre alternativ än eastmond även om Ramsey inte är helt klar ännu. Vi får hoppas att Rosicky är hel, man måste ju undra. För på onsdag börjar det på allvar. Om 4 matcher vet vi om vi ska slåss om ligaguld eller om vi får vakta vår topp 3 plats.

Vi kan också hoppas på 2 saker inför veckan.
1. Det är 6 dagar kvar av transferfönstret. Vi borde verkligen köpa någon. Vi borde köpt mer i somras och med tanke på dagens skadelista finns det väl inget att fundera på. Jag tycker det är horribelt. En tunn trupp har nio skador, vi har massor av pengar och häng på titeln. Varför handlar vi inte?
2. Song har en ny chans att åka ur ikväll mot Egypten. Hur ledsen han än blir har jag saken klar för mig. En ledsen Song är bättre än de vi har nu. Så jag är ledsen Song, jag menar inget illa, men jag hoppas Kamerun får däng ikväll.

Okej Gooners! Nu är det dags för Villa, United, Chelsea och Liverpool. Det är 12 poäng men alla matcherna är så kallade 6-poängsmatcher. Det är bara upp till bevis.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment