Welcome to

Welcome to

Wednesday, January 20, 2010

Inför Bolton.....igen

Okej. Då var det dags för en rugbymatch till mot Bolton. Ur den här matchen önskar jag 2 saker. 3 poäng och inga nya skador. Det är tyvärr inte troligt att vi får båda.

Först vill jag kommentera uttalanden från Wenger om att vi skulle "imagine where we would be with no injures" Visst. Bendtner, Nasri, Van Persie, Djourou, Gibbs, Clichy, Rosicky, Walcott har varit borta nästan eller hela säsongen och det är avbräck. Men imagine where we would be. Nej tack, Wenger. Vi har nog med imagine i den här klubben. Vi fantiserar konstant om hur alla spelarna blommar ut och vinner något, vi fantiserar konstant om att din filosofi ska fungera, vi fantiserar konstant om nya tillskott sm gör oss till seriösa titelaspiranter. Vi behöver inte fantisera mer i dagens Arsenal. Vi behöver vinna. Fan., ibland blir jag så trött på gubben. Alla andra lag skulle täckt upp sina säsongsskador med andra spelare. Speciellt när man har gott om pengar men inte vi i Arsenal. Nej, vi ska hellre förlora och fantisera om hur det skulle kunna ha varit. Kul, Wenger, kul.

Av detta kan man också dra slutsatsen att Wenger inte kommer att handla alls i januari för att det skulle förstöra karriären för Janne Långben och Musse Pigg eller nån annan jävla dum anledning.

Så, nu är jag inte arg längre så nu kan vi fokusera på Bolton igen. Vi såg senast att de absolut har möjlighet att göra mål på oss. De borde till och med gjort ett par. Alltså krävs en tätare defensiv med en väsnterback som inte befinner sig mellan korvkiosken och pissoaren hela tiden. Nu är kanske Clichy inte den mest positionssäkraste spelaren men jämfört med Traore kan han inte vara sämre. Traore är också bra fotbollsspelare med taktiskt är han inte färdig.

Walcott ger oss också möjligheten att faktiskt hota lite från höger. Nu tror inte jag att han spelar från start utan att Rosicky börjar till höger igen och Denilson, Diaby och Cesc spelar på mitten. Merida lär finnas med i tankarna, men kanske inte från start. Det hade dessutom varit roligt att få se ett ordentligt inhopp av Jay Emanuel Thomas som har rosat reservlaget och är fysiskt stor. Han kanske kunde tillföra något.

Nåväl, en seger ikväll ger oss ligatopp och bara det skulle vara en härlig syn. vi är i slutet av januari och Arsenal är i topp. Det skulle kännas godis godis det. Vi får hoppas att Bolton förlorar lite av sin energi på bortaplan och att vi rullar ut dem med tempo. Då är segern klar.

Laget:
               Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Clichy
              Denilson
        Cesc           Diaby
     Rosicky            Arshavin
              Eduardo

Det laget borde slå Bolton. Leder vi och de måste anfalla skickar vi in Walcott så springer han sönder dom. Leder vi inte skjuter Cesc in bollen till slut.

Mot ligatoppen.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment