Welcome to

Welcome to

Friday, January 15, 2010

Lite kommentarer på Wengers presskonferens + annan shit

Godday

Wenger fortsätter att påpeka att Senderos inte är fysiskt fit och att det är därför han inte spelar. Det ligger en stor mysteri kring allt detta. Senderos själv lämnar kommentarer som pekar mot att han är desperat att få lämna klubben och att han absolut kan spela- Konstigt. Wenger menar vidare att Campbell nästan är redo för spel och att utan Senderos har vi inget alternativ på höger innerbacken om Gallas blir skadad.

Wenger säger i presskonferensen att inget händer på transfermarknaden men påpekar att han inte skulle säga något förrän det är riktigt klart vilket innebär att han kanske har någt på gång men att han inte vill nämna några namn.

Vår professor har också läget klart för sig när han säger att :"Every game is a massive game after january". Helt korrekt. Alla poäng nu är helt avgörande för om vi ska jaga toppen eller om vi ska jagas av de hungriga lagen bakom.

De som är intresserade av hur Premier League kan utvecklas med tanke på Sugar Daddys och Liverpool och Uniteds raserade ekonomier kan läsa Le Grove. Mycket bra och nyanserad analys över hur PL kan både förändras och förlora i värde tack vare ekonomiska idioter i vissa klubbar. Men man kan också även skönja en stark framtid för Arsenal.

Ganska kort blogg idag men det är relativt tyst och vi blickar alla fram emot helgens höjdpunkt på söndag.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment