Welcome to

Welcome to

Friday, March 19, 2010

And Barcelona it is

Ok pojkar och flickor. då blir det Barca. Detta evigt framgångsrika Barca. Det är verkligen en utmaning man ska bemöta med respekt. Gladfotboll mot gladfotboll, det kan bli intressant. Naturligtvis framstår Barca som superfavoriter och det är där vi får hoppas att vi kan ta chansen. Allt utom seger för Barca är katatrof för oss är det ett nederlag men ett nederlag som nästan alla skulle acceptera även om det är trist. Vi kan alltså gå in i matcherna med allt att vinna. En utmaning ligger ju helt klart i hur man ska formera laget mot Barca. Kan vi verkligen lämna Clichy och Sagna utlämnade mot Messi och Iniesta eller Pedro. Kommer Zlatan att spela igen och hur ska vi hantera honom med Campbell och Vermealen i mitten. Eller kommer Barca att spela med Henry och hur kommer det att kännas. Ska Henry sänka Arsenal? Ska Fabregas bevisa att han gör rätt som stannat i Arsenal, eller ska han upptäcka att gräset är grönare på andra sidan? Frågorna är många och redan nu kurrar det i magen av en mix av oro, förväntan, besvikelse och hopp.

Svårast tänkbara motstånd men ett motstånd som i alla fall jag har full respekt för som lag. Visst har Barca slängt ut pengar på dyra spelare men de har också ett lag fullt av egna talanger, de har också ett lika positivt och ibland naivt spelsätt som vi har även om det i deras fall lönat sig, men det beror nog bara på bättre kvalitet på spelarmaterialet. Alla odds är emot oss men tänk då istället. Vilken underbar seger det skulle vara, tänk hur storlslaget det skulle vara att slå ut Barcelona. Nej, vi kanske inte gör det.....men tänk om........

Jag är så uppe i det så ni får acceptera att nyheter inför West Ham kommer imorgon förmiddag istället. Jag måste smälta det faktum att vi ska spela mot Barca i kvarten.

Gunners!!

//swearse

2 comments:

  1. Själv tar jag mig till Emirates i hopp om att Gud signerar min Arsenal tröja med nr 14 och texten "Legend" på ryggen.

    För stor match för att inte ses live imo!

    ReplyDelete