Welcome to

Welcome to

Monday, March 22, 2010

En vecka av väntan till

Det är väl fan så fort matchhelgerna tar slut. Man mväntar och väntar och laddar och laddar. Sen kommer det och vips är det borta. Precis så som jag mins julafton förr. Vad ska jag få, vad ska jag få, jaha en vinst va bra men nu är den borta och väntan är här igen.

Untied slog tyvärr Liverpool igår och man kan väl konstatera att Liverpool snart är avhängda av Totteham och City också. Riktig katastrof i år för Liverpool och som vanligt tycker jag det är lite synd men samtidigt hånskrattar jag lite eftersom deras supportrar lider av samma hybris som engelska landslaget. 1 titel på 15 år, därför är vi bästa laget i världen. Ähhh....nej. Synd i alla fall att de inte kunde nypa lite mark av United men så är det. Chelsea tappade dock poäng och nu börjar ligan bli en riktigt rysare. Tänkte analysera det läget lite mer imorgon faktiskt.

Det cirkulerar en del kommentarar om Barca-matchen och det kommer nog att ligga som en konstant dimma över nyhetsflödet ända till matcherna är överstökade. Cesc har som vanligt en hälsosam syn på läget och har såklart rätt. Vi msåte sikta in oss på en macth i taget. I helgen är det Birmingham och det är det som gäller nu. Vi har inte råd att tappa fokus på ligan för då rinner den snabbt oss ur händer och går matchen mot Barca enligt oddsen är säsongen istället över på ett kick.

RvP verkar fysiskt återställd och ska bara bevisa för Wenger att han är redo för spel. Det tar väl antagligen en tre, fyra veckor i bästa fall. Så vi räknar inte med Van Persie trots positiva rapporter. En dröm hyade ju såklart varit ett inhopp i CL-finalen mot United där han stänker upp bollen med en patenterad väsnterslägga. Men vi får se.

Blir inte mer idag. Man kan lika gärna ta det med ro eftersom vi har hela veckan på oss.

God Måndag.

Eller just det......tack för rättningen av Vermaelens avstängning. Allt tyder på att det bara blir en macth vilket är ganska mycket behagligare. Det var jag som inte hade koll på reglerna. Väntar dock på bekräftelse av detta.

Gunners!!

//swearse

1 comment:

  1. http://thefa.com/TheFA/Disciplinary/SuspensionLists

    Vermaelen borta mot Birmingham och sen får han spela igen =) FA´s hemsida borde man väl kunna lita på?

    ReplyDelete