Welcome to

Welcome to

Wednesday, March 24, 2010

Nu pratar ryssen igen

Först kan vi konstatera att Vermaelen överklagan sprack men att en macth står kvar. Som väntat alltså. Vi får helt enkelt klara oss utan Verminator mot Birmingham.

Arshavin är en frispråkig person och nu tycker han saker igen. Här kommenterar han att Arsenal behöver 4-5 nya spelare för att konkurrera. Det kan ju förefalla oerhört olämpligt att komma med såna uttalanden nu när vi slåss om titeln och ska möta Barca i CL. Det håller jag med om, inte riktigt rätt läga att kritisera lagets struktur men.........Arshavin har ju helt och hållet rätt. Vi har bevisligen behövt spelare hela säsongen. Vi har behövt en målvakt, vi har behövt större bredd bland mittbackarna, vi hade behövt ett vettigt alternativ till Song och vi hade behövt en bra ersättare till Adebayor. Van Persie är bra men skadebenägen, Bendnter är ok men igen superstar och också skadad nästan hela säsongen. Med dessa spelare hade vi antagligen varit i klar topp istället för jagande 3:a. Så i princip har Arshavin helt helt helt rätt. De flesta av oss supportrar anser att detta stämmer och de flesta av oss supportrar är också förstummade över det faktum att vi faktiskt konkurrerar ändå detta året. Men det är också med en viss frustration vi har ett lag som överpresterar men ändå ligger 3:a i ligan och ännu inte vunnit något. Vi ska vara väldigt nöjda med säsongen och med vårt lag men vi hade önskat mer och vi hade kunnat få mer med vettiga förstärkningar, så tycker jag. Tyck själva.

Rapporter från Italien kopplar ihop Cesc med Inter och enligt källan verkar det ju väldigt klart. Men jag har lite svårt att se hur det ska gå till. Cesc är ju öronmärkt för Barca och väldigt hängiven till Arsenal. Jag vet inte riktigt hur Inter kommer in i bilden. Det skulle väl vara om Cesc själv vill prova Italien också innan han avlsutar allt i Barca men jag har lite svårt att se den linjen. Vi får väl se. vi kan ju hur som helst tänka oss att hysterin kring Cesc och Barca kommer att explodera lagom till match och beroende på resultat kommer nog den hysterin fortsätta tills sommarens värvningar är överstökade. En tröttsam följetång men som vi nog får lära oss att leva med.

Det var vad jag hade idag. Inte så roligt kanske, men vem fan orkar vara rolig varje dag. Jag orkar inte idag i alla fall.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment